Nefelejcs blog

Poszt-westbalkán, up the FUCK és aknaásás az ifjúsági kultúrának

Friss topikok

  • DEAUGH: tápos gyerek szindróma (2013.08.23. 06:33) Nem vagy te hülye gyerek
  • Lotterfeld Boholy: te, ha azt a bölcsészlila sminket levakarnád az arcodról, még érdekes is lehetne.. (2011.11.11. 21:09) Too much fun club

A nőzés marha nagy titka I.

2012.04.25. 19:28 nfljcs_Renton

 

A nőzés marha nagy titka

Szóval az egész úgy kezdődik, hogy hősünk, Benő leül a gép elé. Megoldást keres, mert szenved, hisz szerelmes az előző csajába/sosem volt még csaja/a csaj akibe szerelmes csak barátként tekint rá/nem érzi magát férfinak/marha rég kufircolt, kurvázni meg azért mégse fog (tetszőleges aláhúzandó). Benő feltehetőleg tele van épp egy halom komplexussal, ami ezért az állapotért felel, de büszke férfi, úgyhogy gyorsan kiguglizza, hogy hogyan szedjünk fel nőket.

Tételezzük fel, hogy Benő az értelmesebb fajta, és a tuti fix feromon-parfüm meg háromnapos turbótábor helyett elkezd olvasgatni. Elé tárul egy jó halom információ, több száz órányi DVD, rengeteg fórum meg hozzászólás meg még ez meg az a hírlevél, és fogyasztja dögivel.

Idővel beüt a Dunning-Krüger, Benő elkezd lenézni mindenkit, és hamarost a kelleténél több szót ejt a témáról, amiért a haverjai max. leintik vagy kiröhögik, de pár hét-hónap után azért ő is látja, hogy a dumánál többre lesz szükség, úgyhogy nekiállja csinálni.

Így esik, hogy az amúgy eddig érdekes/kevéssé normális/kicsit büdös/jóhiszemű/félénk/bunkó (tetszőleges aláhúzandó) srác a szórakozóhelyen elkezdi kérdezgetni a lányokat, hogy látták-e kint a verekedést (indirekt) vagy csak simán odaveti, hogy hú de szexi vagy, meg akarlak ismerni (direkt), esetlegesen azt mondja, hogy jó a körmöd, igazi-e? (neg), minősített esetben pedig azzal kezd, hogy imádni való vagy, kár hogy sose működne köztünk (push-pull). Az egészen durva példákba már bele se megyek, de Benő két nap múlva csodálkozik, hogy az a HB8-as (civil nevén Zita a hostess) csaj miért flakel (nem veszi fel a telefont és rázza le)… és akkor ezt így csinálja pár hónapig, amíg le nem esik neki, hogy nőzni még mindig nem tud, de legalább egy élhetetlen fasszá lett.

Benők pár hónap 'fejlődés' után

S az még a jobbik eset, hogy leesik a tantusz. Én meg fogom a fejemet…

Ez egy csapda. Egy tévút. Egy ugyanolyan bullshit alternatíva, mint a gyúrd ki magad vagy legyen geci sok pénzed, és akkor lesz nőd: megkerüli a feladatot. Tippek meg trükkök, bármi, ami gyors hasznot ígér kicsi befektetéssel. Mindegy is, csak ne kelljen szembenézni a félelmeiddel és a gyengeségeiddel, csak ne kelljen felnőni…

A legjobb párhuzam, amit eddig hallottam, az az, hogy a nő olyan, mint a tenger, a férfi pedig a part. Ha a férfi homokból van, akin át lehet gyalogolni és szét tudja hordani bármi, akkor a nők érzelmi ár-apálya elsöpri és helyben hagyja. Érzelmileg szikla szilárdnak kell lenni, nem trükközni, egyenesnek és megingathatatlannak, mindig, minden körülmények között. Ennyi a titok.

De a homokot lehet lapátolni, sziklát már nehezebb összehordani.

S Benő addig nem lesz felnőtt, amíg meg nem tanulja tétnek felrakni a heréit, nem csak nőket ijesztgetni a hülye, internetről olvasott tippjeivel meg trükkjeivel. Mert azok nem működnek…

…kivéve, amikor azt mondom a csajnak, hogy húzzon haza, és visszajön, vagy amikor otthagyom, és utánam jön, vagy amikor végképp nem akarom meggyőzni arról, hogy találkozzon velem, ezért ő harcolja ki, vagy ha féltékennyé akar tenni, és bemutatom én a gyereknek, akivel hosszan szemezik, mert azok valamiért igen…

De ez is csak annyira érthetetlen, mint laikusnak a tenger mozgása.

Folytköv. holnap. 

 

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nefelejcs23.blog.hu/api/trackback/id/tr634473371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása