Nefelejcs blog

Poszt-westbalkán, up the FUCK és aknaásás az ifjúsági kultúrának

Friss topikok

  • DEAUGH: tápos gyerek szindróma (2013.08.23. 06:33) Nem vagy te hülye gyerek
  • Lotterfeld Boholy: te, ha azt a bölcsészlila sminket levakarnád az arcodról, még érdekes is lehetne.. (2011.11.11. 21:09) Too much fun club

ezmiez

2011.08.05. 10:01 nfljcs_Renton

Minden ember egyedi, és mindenki mögött áll egy történet. Harcok, sikerek és kudarcok, mélypontok és magaslatok, a végén happy enddel vagy valami izmos tanulsággal.

Ezt mondják, én meg sose hittem a szóbeszédnek.

Ez a nefelejcs-blog. Hét-nyolc év összefoglalva, tiszteletlenül röviden, már ami az érintetteket illeti.

Szex, drogok és rock'n'roll, aránytalanul felosztva, egy gonzóba oltott történetben, ahol az egyszeri, 'körülmények áldozata' srác megleli a jó nagy igazságot.

Vagy nem, de közben legalább tesz majd pár kényelmetlen kijelentést, amiért lehet neki küldeni levélbombát. S ha még azt sem, akkor lesz mire hivatkozni, hogy legalább te nem vagy ilyen.

Köpök rá. Csak olvasd el, hogy végre érezz valamit, ami nem fér bele a konvencionális rejtett reklámos, félértelmiségies visszautalásos médiavilágba, amit okvetlenül beszoptunk mindannyian.

Ez a nefelejcs-blog.

Ez a nefelejcs utca.

És ez a nefelejcs gergő.

És te ki a fasz vagy?


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nefelejcs23.blog.hu/api/trackback/id/tr423127436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása