Nefelejcs blog

Poszt-westbalkán, up the FUCK és aknaásás az ifjúsági kultúrának

Friss topikok

  • DEAUGH: tápos gyerek szindróma (2013.08.23. 06:33) Nem vagy te hülye gyerek
  • Lotterfeld Boholy: te, ha azt a bölcsészlila sminket levakarnád az arcodról, még érdekes is lehetne.. (2011.11.11. 21:09) Too much fun club

Pornosztalgia

2013.08.07. 20:03 nfljcs_Renton

Ülök. Csörög a telefon. Nyelek egyet, felveszem a headsetet. Belekezdek a mondókámba, amit már álmomból felkeltve tudok (onnan tudom, hogy tegnap felkeltettek, és ezt mondtam jó reggelt helyett). Közben reménykedem, hogy a hangomból a színtiszta jóakarat cseng a vonal másik végén.

How may I help you?

Az egyik kezem a klaviatúrán, a másik az egéren. Az ügyfél baljában telefon, jobbjában a bráner. Vagy lehet az a fajta, aki nem szeret meztelenül telefonálni. Összeköt minket a frusztráció, az egyetemes 'essünk már túl rajta' érzése. Őt azért, mert a szombat esti intim programjába valami olyan gikszer kavart be, amihez egy vadidegen segítségét kell kérnie, engem pedig azért, mert fizetnek érte, hogy én legyek az a vadidegen.

Aztán beszél. Elpanaszolja, hogy az imént megkérte AnálGalamb előadóhölgyet, hogy nagylábujja szopogatása közben legyen kedves jobb kacsója hüvelykujját (és véletlen sem gyűrüs- mutató- vagy kisujját) ánuszába helyezni, de erre a hölgy nem volt képes. Megértően hümmögök, majd folytatja, hogy mivel ő a fizető ügyfél, a szolgáltatással, mint azt bizonyára megértem, most elégedetlen, ezért ha lennék szíves a pénzét visszautalni, azt megköszönné, hálásan.

Én ekkor a legnagyobb együttérzésemről biztosítva tájékoztatom a felhasználási feltételek betűjéhez híven, melyeket ő feliratkozáskor pipával szignálva maradéktalanul elfogadott, hogy sajnálatos módon használt szolgáltatást követően pénzvisszafizetést nem áll módunkban adni, ellenben biztosítom róla, hogy a panaszát továbbítom az ügyben kompetens Ügyfélszolgálatos Zoltánnak.

Az Ügyben Kompetens Ügyfélszolgálatos Zoltán az iroda másik végében ül, és még az ő "én már bazdmeg mindent láttam" szoborvonásai is Salvadore Daliba torzulnak, ahogy a képernyőjén kivillog a mondandóm az ügyfélpanaszt illetően.

Az ügyfél morog, zsörtölődik, előttem van, amint gyöngyözik a homlokán az izzadtság. Meg kell értenem mondja, hogy ő az ügyfél itt, és a szolgáltatást nem venné igénybe, amennyiben nem orvosoljuk a panaszát. Megnyugtatom, hogy haladéktalanul a végére járunk a dolognak, mi több, AnálGalamb előadóhölggyel is eldiskurálunk atyaiasan a vállalásokról és a maradéktalan szolgáltatás természetét illetően. Ezt az Ügyben Kompetens Minőségbiztosítási Eleonóra fogja végezni.

Én pedig a következő cigarettaszünetemben arra gondolok, hogy lehet akármilyen rossz az élet, azért nem engem basznak le a melóban, hogy nem tudtam bekapni a lábujjamat miközben beleülök a hüvelyk(és nem gyűrüs-, mutató- vagy kisujjamba).

Ettől függetlenül a rákövetkező szombaton azért mocskosul leiszom magam, és majd részegen hívogatok másokat, hátha továbbítanak valaki Ügyben Kompetens Vadidegenhez.

Közben pedig remélem, hogy jövő héten nem hív fel a felesége, hogy az egész affért letagadja, és az asztalt verve követelje majd a pénzét.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nefelejcs23.blog.hu/api/trackback/id/tr665450306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása